5 Simple Statements About بیماری سل بر اثر چیست Explained
5 Simple Statements About بیماری سل بر اثر چیست Explained
Blog Article
بیماری سل واگیردار است و اگر به موقع تشخیص داده و درمان نشود، میتواند منجر به مرگ فرد مبتلا و سرایت آن به دیگران شود. اگر تابهحال به این بیماری مبتلا شدهاید یا با فرد مبتلا در تماس بودید، از شما خواهش میکنیم تجربیات خود را با ما و خوانندگان این مطلب به اشتراک بگذارید.
افراد مبتلا به بیماری سلیاک مقاوم باید توسط متخصصین درمانشوند. ممکن است چندین علت برای این شرایط وجود داشتهباشد. پزشکان اغلب از استروئید (یک استوئید موضعی و یا استروئیدهای سیستمیک مانند پردنیزون) برای درمان استفادهمیکنند. گاهی اوقات نیز، برای درمان سلیاک مقاوم از داروهای مشابهای استفادهمیشود که برای درمان موارد غیر مقاوم استفادهمیشود.
با این حال، بیش از نیمی از بزرگسالان مبتلا به بیماری سلیاک علائم و نشانههایی دارند که به سیستم گوارش مرتبط نیستند، از جمله:
[۶۰] آزمایش خون برای تشخیص آنتیبادیها دقیق یا حساس نیست، بنابراین توصیه نمیشود.[۶۱] سل نهفته[ویرایش]
اولین نکته این است که تماس با آفتاب به وضوح بر سرخی و التهاب این ضایعات می افزاید، بنابراین افرادی که به این بیماری دچار هستند باید تا جایی که امکان دارد پرهیز کنند.همچنین اگر این ضایعات پوستی در اسرع وقت درمان نشوند، احتمال دارد که « اسکار» یا جوشگاه در این اماکن ایجاد شوند یا رنگ پوست کم رنگ یا پر رنگ تر شود.
بیماری سلیاک کشنده نیست اما در صورتی که رعایت نکنید میتواند خطرناک باشد. این بیماری حتی میتواند شما را مستعد بیماریهای خطرناکی مانند سرطان کند.
حمید فرخ نژاد مبتلا به بیماری سل در جدول عرب نیست دوستان ،قنواتیه که یه قومیت بینابین ل...
۸ ترفندهای کاربردی برای تمیز کردن فر خانگی که کارتو آسون میکنه!
علامت تجاری برترین ها ثبت شده است و هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد. طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام
عدم تحمل لاکتوز: آسیب به رودهی کوچک شما ممکن است موجب شود که پس از خوردن غذاهای لبنی حاوی لاکتوز، حتی اگر حاوی گلوتن نیز نباشند درد شکمی و اسهال را تجربه کنید. بعد از اینکه آسیب وارده به رودهی شما بهبود یافت، ممکن است بتوانید دوباره محصولات لبنی را بخورید.
چنگیز وثوقی بازیگر نقش وردان در سریال امام علی در کنار همسران جوانش + عکس و بیوگرافی
در سال ۲۰۱۰، هند بالاترین تعداد کل موارد ابتلا به سل در سراسر جهان را داشت. یکی از دلایل، مدیریت ضعیف این بیماری توسط بخش مراقبتهای بهداشتی خصوصی بود.
سل دومین علت شایع مرگ ناشی از بیماریهای عفونی پس از مرگ به علت اچآیوی/ایدز است.[۱۱] تعداد مطلق موارد ابتلا به سل (شیوع) از سال ۲۰۰۵ رو به کاهش بوده است. موارد جدید سل (بروز) از سال ۲۰۰۲، کاهش یافته است[۶] مخصوصا چین که پیشرفت چشمگیری داشته است. چین میزان مرگ و میر ناشی از سل خود را بین سالهای ۱۹۹۰ و ۲۰۱۰ حدود ۸۰٪ کاهش داده است.[۸۵] سل در کشورهای در حال توسعه شایعتر است. حدود ۸۰٪ از جمعیت بسیاری از کشورهای آسیایی و آفریقایی در آزمون توبرکولین، تست مثبت داشتهاند اما تنها ۵-۱۰٪ از جمعیت آمریکا آزمون مثبت داشتهاند.
[۱۰۴] در آسایشگاهها ظاهراً مزایایی هچون هوای تازه و کار ارائه میکردند اما حتی تحت بهترین شرایط، ۵۰٪ از افرادی که وارد آنجا میشدند، ظرف پنج سال فوت میکردند (حوالی سال ۱۹۱۶)[۱۰۴]